Huset

Den här veckan har jag mest bara jobbat och samma blir det säkert i några dagar framåt. Mot slutet av den kommande veckan tänkte vi dock fara och tälta några dagar om vädret är bra, fram till julafton ungefär. Sen efter jul åker vi buss till New York för att hälsa på syster Hanna. Helst skulle jag fira jul i Vasa som vanligt, men p.g.a. att mitt visum måste förnyas borde jag inte lämna landet tills jag har nytt visum. Det blir säkert roligt så här också, om än jag kommer att sakna alla i Vasklot massor speciellt på julafton.

Hur som helst, jag kom på att jag inte skrivit nåt om nya huset, så här är ett par bilder utifrån. På första bilden syns garagedörren och bakom den bor fortfarande typ hälften av våra ägodelar. Vi har tre sovrum och ett vardagsrum och kök, så det är fritt fram att komma på längre eller kortare besök för den som vill 🙂

IMG_1760

På baksidan har vi en stor veranda och en gårdsplätt där Juno får jaga bollar och frisbee:n mest varje dag. Tyvärr är gården inte inhägnad och det en ganska stor väg bakom där jag står och tar fotot, så det går inte att lämna Juno ensam där.

IMG_1757

Jag misstänker att köksinredningen inte har bytts sen huset byggdes:

IMG_1761

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s