Morsdagshelgen

Det här blir ett bilder från telefonen-inlägg om förra helgen. På fredagen hängde jag i downtown där någon slags talangshow pågick.

IMG_2107IMG_2108

Min kompis Gaia flyttar snart tillbaka till Italien. Efter ölen på paradplats framför talangshowen träffade vi ett gäng andra kompisar i en ny vinbar som öppnat i Old City.

IMG_2109

På lördagen åkte vi till Johns mamma i Bristol för en morsdagscookout. Hon kommer med John och mig till Finland i juli, så vi pratade mycket om vår resa. De enda bilderna jag tog är dock från min och Junos promenad den morgonen. Vi for till Sequoyah Hills Park som är ett himmelrike för hundar med sina enorma gräsfält att springa på och vatten att simma i. Egentligen måste hundar vara kopplade, men inofficiellt är det här Knoxvilles bästa hundpark.

IMG_2125

På söndagen introducerade vi min gamla acceleratorlabbkollega Aleksi till klättring vid Obed. Det var 28 grader varmt och efter klättringen tog vi ett skönt dopp i den kalla forsen. Den här soliga och natursköna utflykten får illustreras med ett foto från bilen. Jag måste nog bättra mig med fotandet.

IMG_2132

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s