Fem dagar i Lund

Vi var alltså på snabbvisit i Lund förra veckan för Johns jobbintervju. Vi anlände lördag morgon och high fiveade då vi fick checka in redan på morgonen och sova lite. Sen tupplurade vi och promenerade lite i Lund om vartannat hela lördagen.

img_2920

På något sätt hade vi ändå vänt dygnet rätt tills söndag, då vi tog tåget till Malmö för att turista lite där. Vi vandrade genom centrums gågator och hängde en stund i ett klättergym. Kvällen avslutades med bastu på hotellet.

img_2936

På måndag hade John sin intervju och jag tog det lugnt på hotellet och läste Liv Strömquist och vandrade sen lite mer i Lund.

img_2947

På tisdagen fick vi en rundtur i Lund och Malmö av en relocation-specialist. Tyvärr började hon med att köra fem varv genom centrum av Lund (som vi vid det här laget var rätt bekanta med) på alla kullerstensgator som fanns att hitta och gjorde oss åksjuka. På kvällen for vi till ett äventyrsbad (adventure bath låter roligt på engelska) nära hotellet och åkte vattenrutschbanor och badade mer bastu.

På onsdagen checkade vi ut och tog tåget till Köpenhamn för lite snabbt turistande före flyget skulle gå på eftermiddagen. Jag har inte besökt Köpenhamn som vuxen, men det verkade jättetrevligt och vi skulle gärna haft mer tid där. Vi testade också på fiskpeeling av fötterna…

img_2960

Och det var den resan. Det var en rolig minisemester, men vi blev nog inte så förtjusta i Lund och Malmö som vi hade hoppats. Eller för mig är det ju ändå Sverige, och jag har länge velat testa bo i Sverige, men jag förstår att John inte tyckte att det var så annorlunda eller en så stor uppgradering mot hemma i Knoxville. Inget är uteslutet ännu, men det lutar mot att vi inte flyttar till Sverige. Jag får skriva mer när det är bestämt åt ena eller andra hållet och vi har en plan!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s