Påskhelgen i Bristol

Vi firade påsk med att hälsa på Johns familj och utforska Hidden Valley, som är ett klättringsområde nära Bristol som nyligen öppnats efter att ha varit stängt i ett decennium. Vi hälsade på Johns systers familj och fick se hur renoveringen av deras nya hus (som vi hjälpte att måla i höstas) fortskrider. Hos dem brände vi en liten brasa utomhus och njöt av den varma våren. Sydvästra Virginia är väldigt vackert med sina gröna kullar och betande kor och nu på våren är vägarna kantade av redbudträd med tusentals rosa knoppar.

Idag åkte flyttlasset med de flesta av våra saker. En firma kom och packade åt oss och på bara två timmar hade de packat ihop kökssaker, kläder, elektronik och annat lösöre. Väldigt smidigt. Det som tog tid var att på förhand gå igenom allt vi äger och dela upp det i saker som vi (a) kan göra oss av med eller skaffar på plats, (b) kan klara oss utan i två månader och skickar i containern eller (c) tar med oss på flyget. Den sista kategorin innehöll i stort sett kläder, datorer och klättringsutrustning. Nu gäller det bara att sälja/donera/slänga resten.

Vi har ännu ingenstans att bo, men en från relocation-firman pratade med John förra veckan och sa att det skulle börja söka inom ett lite större område än bara Malmö stad. De ordnar också med någon slags tillfällig lösning om de inte hittat en hyresbostad. Vi tar ett tält med oss för säkerhets skull.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s