Hej då, 2017! Gott nytt år, 2018!

Sen 2 veckor är min Javakurs slut och jag är tillbaka i Eslöv. Hurra! Imorgon börjar jag mitt nya jobb som nån slags IT-konsult. Eftersom jag är uthyrd konsult och bara haft en en timmes intervju med min nya chef vet jag inte jättemycket om vad jobbet kommer att innebära, men företaget verkar spännande. Jag ska jobba på en R&D-avdelning, vilket säkert skiljer sig en hel del från akademisk forskning, men det kanske är lite liknande också.

IMG_3896
En av de sista helgerna under kursen hälsade John på i ett juligt Stockholm

Ja, så är jag ju också gravid i 22:a veckan!! Det är roligt och nervöst och vi längtar tills vi får träffa lilla bebisen. Så här långt har jag mått hur bra som helst och sen ungefär tre veckor tillbaka har jag kunnat känna bebisens rörelser i magen. Och magen den växer för varje vecka som går. Jag hoppas att jag fortsätter må bra, för vi ska förstås passa på att flytta i april, tre veckor före beräknat datum…

IMG_4047
Magen känns betydligt större än den ser ut på den här bilden…

I början av hösten fick vi veta att ägarna till huset vi hyr i Eslöv bestämt sig för att sälja. Vi hade redan under sommaren börjat gå på visningar för att hitta något eget, men då fick vi lite eld i baken och i november slog vi sedan till på ett stenhus i Malmö från 20-talet. Jag har aldrig ägt min bostad tidigare och det känns lite nervöst. Jag ser mycket fram emot att bo mer centralt och nära till klättringsgymmet och hundparker och restauranger och bion och sånt i Malmö. Nu kanske man inte just går på bio så mycket med en bebis, men i alla fall.

IMG_3868
Hit ska vi flytta!

Till sist en bild från Vasa, där vi firade jul för en vecka sen. Trots runt noll grader och bar mark var det tillräckligt tjock is i Månviken för att vi skulle kunna gå ut lite på isen. John fick också testa sparkstötting för första gången. På juldagen började det sen snöa ordentligt, så vi fick verkligen vara med om riktig vinter i Vasa.

IMG_3974

6 thoughts on “Hej då, 2017! Gott nytt år, 2018!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s