Ingen bebis ännu

Mitt beräknade datum kom och gick för tre dagar sedan. Jag har haft sammandragningar i två veckor, men de gör inte ont. Det finns fortfarande mycket att göra i huset, så jag är helt okej med att vara gravid några dagar till om det behövs.

Under vappenhelgen gjorde vi ett alldeles för långt besök till Ikea och beställde en soffa från Mio. Mitt sista (?) stora stressmoment har varit att gräset i trädgården växer och vi inte har någon gräsklippare, men i förrgår slog vi till på en. Då kände jag mig verkligen som en låtsas-vuxen i för stora skor.

Trädgården är en av grejerna vi föll för med huset och det är spännande att se vad som börjar växa. Det finns bland annat ett gammalt päronträd och ett par unga äppelträd. Jag har också identifierat ett område med hallonris och en rabarberplätt. Längs en kant av trädgården ser det ut som om det kanske växer smultron. Spritt över hela trädgården finns områden som man kanske skulle kalla blomrabatter. Det växer blommor i dessa rabatter, men vad som är planterat eller vilt eller bara ogräs vet jag inte. Veckan vi flyttade in var det mest påskliljor som blommade och just nu är det röda och gula tulpaner lite här och där. Plus ett par sorter till som jag inte kan namnen på. I Eslöv kändes det som en del av trädgårdarna var klippta med nagelsax och buskarna klipptes i olika geometriska former, så jag uppskattar att det är lite mer hipp som happ häromkring så vi inte behöver skämmas om vi inte orkar rensa ogräs precis varje vecka.

Sist ett par bilder från första maj, då vi körde en halvtimme söderut till Skanör och Falsterbo och en fin hundbadplats där Juno fick simma. Det var lite över 10 grader och blåsigt, så vi fick ha stranden för oss själva.

bty

bty

edf
Öresundsbron i bakgrunden!
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s