Mommo & moffa

I början av månaden hälsade mamma och pappa, eller mommo och moffa, på i en dryg vecka. Det var mysigt att ha sällskap nu när John jobbar igen och skönt med hjälp med bebis och hund!

Vi hängde mycket hemma och lillon låg ofta i mommos famn och njöt.

edf

edf

Moffa hittade en del grejer att fixa…

edf

…då han inte var upptagen med att sjunga och vyssa.

edf

Det var soligt och hett under hela tiden de var här, så vi åkte på ett par strandutflykter. En av dagarna åkte vi till hundstranden i Skanör och en annan tog vi oss lite längre bort till Ystads stränder. Vi fick ett UV-tält i present vilket var superbra som solskydd åt lillon plus att jag kunde ligga i skuggan och amma. Jag lärde mig att fyra vuxna är typ minimum på badutflykter med både hund och bebis…

edf

Här ett gruppfoto från torget i Ystad.

edf

Så en update om den ack så viktiga sömnen: Mommo har ju övat med några bebisar tidigare och hjälpte oss med att få lillon att somna i vagnen. Tidigare hade hon sovit väldigt lite under dagen och ett längre pass på natten eftersom vi inte fick någon ordning på dagssömnen. Nu sover hon istället två-tre timmars pass dygnet runt och ibland något lite längre pass på natten. Sextimmarsnätterna är därmed ett minne blott, men i gengäld hinner jag äta mat och fixa här hemma i lugn och ro då hon sover på dagen. Väldans skönt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s